Välkommen till SkivarpSupport

Så har då Skivarps GIF gjort klart med ytterligare två nyförvärv. Det handlar om Rasmus Persson, 20 och Alex Giheden, 19, som båda bestämt sig för Skivarps GIF. Klicka på Säsongen och sen på Nyheter om du vill läsa mer.

Hjärtligt välkomna till Skivarps GIF, Rasmus och Alex!

Så är då serieindelningen definitivt spikad. Och det blir många nya ansikten för Skivarps GIF nästa år i div 6 södra. Klicka på Säsongen och sen på Nyheter om du vill läsa mer.

Frimånaden är bara några dagar gammal. Men redan nu har Skivarps GIF gjort klart med en finfin förstärkning inför år 2020. Freddy Johnstone, en av Skivarps GIF:s bästa mittbackar genom tiderna, återvänder nämligen till moderklubben.

Hjärtligt välkomen tillbaka till Skivarps GIF, Freddy!

Klicka på Säsongen och sen på Nyheter om du vill läsa mer.

Skivarps GIF:s lagbygge inför 2020 har startat. Nu är det nämligen klart att årets tränarduo, huvudtränaren David Ketteridge och den spelande hjälptränaren Bogi Einarsson fortsätter även nästa år. Och det är Skivarps GIF mycket nöjda med.

Inom kort kommer ni att kunna läsa ännu mer om året som gått och hur man ser på nästa år.

Det blir inget kval för Skivarps GIF. I den sista omgången i div 6 sydöstra så fick SGIF nöja sig med 2-2 mot Borrby IF. För samtidigt vann Gröstorps IF sin match med 5-0. Därmed slutade Skivarp på femteplats i serien. En placering vi ska vara nöjda med.

Vilken grym rysare vi har att se fram emot i den sista omgången i div 6 sydöstra. Skivarps GIF svarade för ett nytt prydligt målrekord då SGIF hemmavann över Baskemölla IF med 15-2 (6-1) samtidigt som Gröstorps IF "bara" vann med 3-2 över Lövestads IF.

Därmed har Skivarp och Gröstorp exakt samma poäng och exakt samma målskillnad. Men Skivarp har gjort fler mål. På lördag spelas den sista omgången.

Med två omgångar kvar att spela är risken stor att Skivarps GIF missar kvalbiljetten till div 5. Nu åkte Skivarp på storstryk då det blev 0-7 (0-4) mot tabelltvåan Vanstads IF. Samtidigt vann Gröstorps IF över Svenstorps IF med 3-0.

Så när två omgångar återstår har Skivarp och Gröstorp samma poäng. Men Gröstorp har en betydligt bättre målskillnad. Men förhoppningsvis kan Skivarp avsluta med två segrar. Dessutom vinna med stora siffror.

 

Nästa match

Skivarps konstgräsplan

7 december 2019 kl 13.00
2019-12-07 13:00:00 GMT+02:00

Skivarps GIF

vs.

ÖT Smygehuks FF