Välkommen till SkivarpSupport

I dag, lördag, är det oerhört viktiga poäng som står på spel då Skivarps GIF möter Blentarps BK på bortaplan. Kl 14 är det avspark på Nya IP. Skivarp ställer upp med följande trupp: Filip Klang Persson, Dennis Livgren, Rickard Eklund, Linus Möller Jeppsson, Anton Nilsson, Kevin Lindström, Erdem Lalos, Andreas Sippola, Muhammed Enes Yerlikaya, Simon Strid, Pontus Hansson, Kevin Mathisson, Jamie Nilsson, Oskar Johansson. Åk till Blentarp och heja fram era favoriter till ännu en seger.

Skivarps GIF svarade för en strålande insats då SGIF äntligen tog en trepoängare. SGIF vann över Hammenhögs IF med 2-1 (1-0) och tog ett stort steg mot ett återkval. Pontus Hansson sköt 1-0 medan Simon Stridh slog in 2-1. Bäst i Skivarp var målvakten Filip Klang Persson som i den andra halvleken svarade för tre kanonräddningar. Klicka på Säsongen och sen på Matcher om du vill läsa mer om matchen.

Förra onsdagen gick Chakkrit "Bobo" Andersson tragiskt bort. På söndagen spelade Skivarps GIF sin första match efter den tragiska händelsen. Och "Bobo" hedrades på Möllevallen på ett helt fanstastiskt sätt.

Och det var många som ville hedra "Bobo". Hela 180 personer fanns på Möllevallen. En väldigt bra publiksiffra.

På planen räckte dock Skivarp inte till. SGIF föll med 2-6 (1-4) mot Liga 06 sedan Bogi Einarsson skjutit 1-4 och sedan gjort 2-4 på straff. Klicka på Säsongen och sen på Matcher om du vill läsa mer om matchen.

Den 10 maj avled vår ordförande Tommy Olsson efter en tids sjukdom. Nu har vi skrivit en minnesartikel om Tommy. Klicka på Säsongen, sen på Nyheter, sen på 2018 och sen på maj månad om du vill läsa mer om Tommy.

Skivarps GIF har drabbats av sorg.

Tommy Olsson, vår ordförande, har avlidit efter en tids sjukdom.

Tommy blev ordförande 1989 i Skivarps GIF och var det fram till sin död. Med sina smått otroliga 30 år som ordförande är han den person som suttit överlägset flest år som ordförande i SGIF.

Tommy hade SGIF som moderklubb och var med om hela vår storhetstid under slutet av 1960-talet och hela 1970-talet. Två seriesegrar blev det. Först i div 6 1968 och därefter 1973 då Skivarps GIF för första gången vann div 5. Totalt spelade Tommy 390 matcher med Skivarps GIF.

Tommy blev 67 år gammal.

Nu finns det en minnesartikel om Bo-Håkan Sjödin. Klicka på Säsongen och sen på Nyheter om du vill läsa mer om Bo-Håkan Sjödin.

Skivarps GIF har sorg.

En av SGIF:s bästa spelare och största profiler genom tiderna, Bo-Håkan Sjödin, har lämnat oss i en ålder av 68 år.

Bo-Håkan hade Skivarps GIF som moderklubb och spelade under sina 20 år i A-laget, 1967-86, 519 matcher. Med det ligger han fyra i listan med flest spelade matcher i SGIF.

Just nu går våra tankar till hans anhöriga.

 

Nästa match

Nya IP

8 september 2018 kl 14.00
2018-09-08 14:00:00 GMT+02:00

Blentarps BK

vs.

Skivarps GIF