Välkommen till SkivarpSupport

I lördags tog årets Silly Season slut. Och när vi ska summera Skivarps GIF så får det betraktas som en klart godkänd Silly Season.

Skivarp har gjort klart med sju nyförvärv medan fem har lämnat klubben.

- Jag är jättenöjd med våra nyförvärv och med den trupp vi har, kommenterar Skivarps nygamle tränare David Ketteridge som tillsammans med Bogi Einarsson kommer att basa för SGIF under 2019.

Det är nästan enbart kända ansikten bland nytillskotten. Fyra av nyförvärven har tidigare spelat i Skivarp. Dessa är Philip Hansson, Sövestads IF, Ebbe Hellsing, Sövestads IF, André Olsson, Lindängen, och Tobias Wettergren, Sövestads IF. SGIF har även gjort klart med Mutaz Manla, Onslunda IF, Anders Nilsson, comeback samt Olof Persson, Glemmingebro IF.

De som har lämnat är Emil Carle, Skurups AIF, Hannes Karlsson, Janstorps AIF, Filip Klang Persson, Rydsgårds AIF, Anton Nilsson, Rydsgårds AIF och Enes Yerlikaya, Hyllie IK. Vi tackar dem för den här tiden och önskar dem lycka till.

Skivarps GIF hade en tuff säsong under 2018. SGIF åkte också ur div 5 (samma poäng som Blentarps BK men med sämre målskillnad). Nu är det ett mycket revanschsuget Skivarps GIF som tar sats mot 2019.

- Om vi får alla till att träna så kommer det här att bli bra. Då har vi ett lag för toppstrid, hälsar en optimistisk David Ketteridge.

Skivarp startar träningen söndagen den 6 januari i Nils Holgersson-hallen. Sen ställer man som vanligt upp i Nils Holgersson-Cup (som Skivarps GIF arrangerar tillsammans med Rydsgårds AIF).

Den första träningsmatchen spelas lördagen den 16 februari kl 13 då Skivarp tar emot Harlösa IF på konstgräsplanen.

Seriepremiären spelas redan i vecka 14 (preliminärt den sjätte paril) då SGIF möter Svenstorps IF på bortaplan. Hemmapremiären sker preliminärt söndagen den 13 april då SGIF tar emot Lövestads IF på Möllevallen.

I dag är det 105 dagar till seriepremiären. Vi längtar redan dit!

 

Nästa match

Skivarps konstgräsplan

16 februari 2019 kl 13.00
2019-02-16 13:00:00 GMT+02:00

Skivarps GIF

vs.

Harlösa IF